Ingram Micro richt Europese mobilitydivisie op

Ingram Micro Europe heeft een groep in het leven geroepen voor de mobiele producten van de distributeur. Het European Mobility Business Team gaat de kansen die er zijn op het gebied van mobiel en draadloos werken ontwikkelen en uitbuiten.

Ingram Micro heeft de vraag uit de markt naar communicatiemogelijkheden die overal beschikbaar moeten zijn een speerpunt van zijn groeistrategie gemaakt. Het portfolio dat hierop aansluit wordt door de distributeur ‘working Out of Office’ genoemd. Mark Moons en Remco van de Panne vormen het nieuwe Europese mobiliteitsteam dat samen met de mobiliteitsspecialisten in de diverse landen en mobility vendors het productenaanbod uitbreiden. Voor resellers gaan zij marketinginitiatieven en productbundels ontwikkelen. “Dit is het juiste moment om onze activiteiten voor de mobilitymarkt naar een hoger plan te tillen”, zegt Hans Koppen (foto), president van Ingram Micro Europe. “Draadloze toegang tot en het gebruik van informatie onderweg wordt steeds belangrijker voor ondernemingen. Dit nieuwe team vergroot de afzetmarkt voor onze ‘working Out Of Office’-producten en zorgt ervoor dat resellers zijn uitgerust met tools en diensten om draadloze mobiele producten succesvol te verkopen”, aldus Koppen.

[Via ComputerPartner]

Veel succes Mark 😉

Peter de Haas
Peter de Haas
Artikelen: 3801

Eén reactie

  1. Hi Peter,
    Bedankt, Peter! Ik merk wel dat het vanuit mijn huidige stoel wat makkelijker is om met Wissinger en Hooper om tafel te komen! Ik kijk uit naar de activiteiten die we met ons software team (Service Pack 2) en MS kunnen gaan ondernemen.
    Groet,
    Mark

Reacties zijn gesloten.